fbpx

Fizioterapija Peterlin je vpisana v register zasebnih zdravstvenih delavcev pri Ministrstvu za zdravje RS in ima uradno dovoljenje za opravljanje fizioterapevtskih storitev.

MOJ MOTO
Predanost poklicu me vodi k iskanju novih znanj in tehnik, ki se uveljavljajo v svetu.

Barbara Peterlin

Diplomirani fizioterapevt - Terapevt ortopedske medicine in manualne terapije - Terapevt razvojno nevrološke obravnave
ORDINACIJA
Ljubljanska cesta 33/b, 1241 Kamnik, Slovenija
NAROČANJE

Spremljajte me na Facebook strani

O meni

Zasebna fizioterapija Peterlin

Za odrasle in otroke

Leta 1993 sem diplomirala na višji šoli za zdravstvo smer fizioterapija. Prve delovne izkušnje sem pridobila v Kliničnem centru Ljubljana na področju respiratorne fizioterapije. Nato sem vrsto let delala in se izobraževala na področju nevrofizioterapije za otroke in odrasle.

Leta 2004 sem ob delu vpisala visokošolski študij fizioterapije in ga uspešno končala. Kasneje sem poleg rednega dela sodelovala s fizioterapevti na področju športne fizioterapije. Leta 2012 sem z izpitom uspešno zaključila štiriletno postdiplomsko izobraževanje iz ortopedske medicine in manualne terapije pri Nizozemski akademiji za fizioterapijo.

Predanost poklicu me vodi k iskanju novih znanj in tehnik, ki se uveljavljajo v svetu. Zato izobraževanje nadaljujem tudi na področju osteopatskih tehnik.

Žal se v našem javnem zdravstvu pojavljajo (pre)dolge čakalne dobe. Zato se pacienti z akutnimi, kot tudi kroničnimi stanji, vse pogosteje odločajo za samoplačniške storitve. Ambulanta je namenjena odraslim in otrokom. Vsakogar obravnavam izključno individualno in mu namenim potreben čas.

Zasebna fizioterapija Peterlin je vpisana v register zasebnih zdravstvenih delavcev pri Ministrstvu za zdravje in ima uradno dovoljenje za izvajanje fizioterapevtskih storitev. Sem član Združenja fizioterapevtov Slovenije- strokovno združenje.

Strokovna izobraževanja

 

"Zdravje se ne vrednoti, dokler ne pride bolezen."

- Thomas Fuller -